O NAMA

Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa.

O MEDICUSU

Dom Zdravlja „Medicus Universalis“ je privatna zdravstvena ustanova koja pruža širok spektar specijalističkih i subspecijalističkih medicinskih usluga u svrhu rešavanja zdravstvenih problema naših pacijenata.

Kvalitetna nega pacijenata je naš prioritet. Pružajući visoko kvalitetnu uslugu, negu i saosećanje pacijentima, svakim danom dolazimo do svog cilja, obezbeđujemo najbolje iskustvo pacijentima sa lekarima, medicinskim sestrama i našim Domom Zdravlja sa svakim susretom, svakog puta i čuvamo njihovo najveće blago a to je zdravlje.

Doktori iz oblasti ginekologije, interne medicine, reumatologije, kardiologije, urologije, radiologije, endokrinologije, otorinolaringologije, oftalmologije, gastroenterologije, dečje hirurgije, opšte medicine, medicine rada, neuropsihijatrije i psihologije, sa svojim dugogodišnjim iskustvom pružaju zdravstvenu zaštitu najvišeg kvaliteta, a najsavremeniji aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja.

Naši Domovi Zdravlja su projektovani i izvedeni po najsavremenijim svetskim standardima za prostore u kojima se pruža medicinska usluga.

Tim Doma Zdravlja “Medicus Universalis”, broji preko 30 lekara specijalista, i svakim danom sa najsavremenijom medicinskom opremom, brzo i pouzdano razrešava i najteže kliničke probleme.

Od sada u prostorijama Medicine Rada, možete završiti i preglede koji su potrebni za izdavanje lekarskog uverenja za vozače svih kategorija kao i sistematske i ostale preglede koji su Vam potrebni za izdavanje lekarskih uverenja u druge svrhe.

Bez čekanja u redovima i gužvi, zakažite Vaš pregled putem naših telefona I uverite se i sami u našu viziju.

Naš rad se zasniva na sledećim vrednostima:

  • Integritet
  • Izuzetnost
  • Timski rad i saradnja
  • Poštovanje
  • Saosećanje
  • Inovacije
  • Poverenje

ZAŠTO MEDICUS

Kontinuinirana edukacija lekara  jedan je od osnovnih uslova bavljenja medicinom i zdravstvenom zaštitom. Dijagnostika se ne može naučiti kratkom imformacijom, to je kontinuirani proces kojim se prate nove tehnologije kako bi se svo stečeno znanje prenelo u radu.  Naš tim broji više od 30 lekara specijalista uključujući i Profesore na Medicinskom Fakultetu Nauka kao i doktore primarijuse i ostale usko specijalizovane lekare, koji iza sebe imaju godine iskustva rada sa pacijentima i najsavremenijim medicinskim tehnologijama. Pacijentima je dostupna i usluga konzilijarnog pregleda gde više sub-specijalista doktora donosi jedinstvenu dijagnozu.

Stalno unapređenje vrhunske tehnologije koja je postala nezaobilazni deo moderne medicine je jedan od naših najvažnijih prioriteta.  Pored svih neophodnih medicinskih aparata za najjednostavnije preglede, Medikus raspolaže sa uređajima koji predstavljaju poslednju reč tehnologije u medicini. Kod nas možete uraditi dijagnostički pregled pomoću Magnetne rezonance kao i DEXA aparatom koji su samo jedni od mnogih drugih koji se nalaze u našim ustanovama u cilju utvrđivanja ispravne dijagnoze u lečenju naših pacijenata. Svi naši aparati garantuju sveobuhvatnu, profesionalnu i bezbednu negu Vašeg zdravlja.

Jednom izgubljeno poverenje ne može nikada više da se povrati. Zbog toga se trudimo da sa našim pacijentima izgradimo odnos koji će trajati, odnos poverenja koji je podjednako važan kao i adekvatna medicinska nega koju obezbeđujemo. Kreiranje udobnog i prijatnog okruženja i ljubaznost medicinskog osoblja pomaže pacijentu da se oslobodi od stresa koji prirodno doživljava u situacijama gde je kompromitovano njegovo zdravlje.  Shodno tome, Medikus angažuje samo najbolje, kvalifikovane profesionalce koji su posvećeni svom poslu i svesni da je brižan odnos prema pacijentu podjednako važan kao i profesionalno znanje.